Εγινε γνωστός απο το σήριαλ “Η Γειτονιά μας’-Υπήρξε ο “βασιλιάς’΄της καψούρας την δεκαετία 70-80 -Εφυγε νικημένος απο την επάρατη νόσο!

 


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΦΑΣΗΣ γεννήθηκε το 1940 στην Ιτέα Καρδίτσας. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αθήνα για να εργαστεί. Έγινε ευρύτερα γνωστός με το τραγούδι «Γέλα κυρία μου» καθώς και από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Η γειτονιά μας στο ρόλο του Ιωνάθαν. Απεβίωσε από καρκίνο στις 13 Οκτωβρίου 2010 σε ηλικία 70 χρονών. Απόσπασμα από συνέντευξη που έχει δώσει παλαιότερα: “
Το όνειρό μου ήταν να γίνω θεατρίνος. Από πιτσιρίκι, αυτό ήταν η μανία μου, το πάθος μου, η αρρώστια μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιτέα (Κουτσαρί) της Καρδίτσας και πάντα τα καλοκαίρια μας επισκέπτονταν τα λεγόμενα μπουλούκια της εποχής, οι περίφημοι περιοδεύοντες θίασοι, οπότε βλέποντάς τους ήθελα να γίνω και εγώ ένας απ΄αυτούς. Με αυτό το σκεπτικό μεγάλωσα, τελείωσα το γυμνάσιο στην Καρδίτσα, ήρθα Αθήνα, τελείωσα τη δραματική σχολή και μπήκα στο θέατρο.


 Δούλεψα έξι χρόνια στο θέατρο και έκανα πάνω από δεκαπέντε ταινίες. Η μεγαλύτερη τύχη ήρθε το 1971, όταν με φωνάξανε να παίξω σε ένα σίριαλ την ξακουστή για τότε Η γειτονιά μας. Την ίδια εποχή ξεκίνησα να δουλεύω και σε μπουάτ ως τραγουδιστής, στο μαγαζί “ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ”. Η δεκαετία του 70 ήταν αυτή που με σημάδεψε. Τέλη του 74 δούλεψα σε ένα μαγαζί και εντελώς συμπτωματικά με άκουσε ο Κώστας Ψυχογιός και μου έδωσε το “Γέλα κυρία μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.