KOYKOYMITSA RADIO -ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY

KOYKOYMITSA RADIO ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ aetinos99@gmail.com

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι ιστορικές, δύο πρώτες εμφανίσεις του στον κινηματογράφο -Οι «άγνωστες» ταινίες




Με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, με εικόνες από τις πρώτες του ταινίες, γιορτάζει σήμερα η Φίνος Φιλμ τα 112 χρόνια από τη γέννηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε σα σήμερα, 13 Μαρτίου, το 1913, με τη Φίνος Φιλμ να θυμάται τον αείμνηστο ηθοποιό της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου με σκηνές από τις δύο πρώτες του, ιστορικές ταινίες.



 Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής ταινιών, η Φίνος Φιλμ κάνει μία αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα, κάνοντας λόγο για έναν μεγάλο ηθοποιό, με τη «φινέτσα ενός καλλιτέχνη που θα μπορούσε να μαγέψει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο όλο». Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για τα 112 χρόνια από τη γέννησή του «Στις 13 Μαρτίου 1913 γεννιέται στην Αθήνα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Οι πρώτες δύο εμφανίσεις του στον κινηματογράφο, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ιστορικές, αφού η μεν πρώτη “Το Τραγούδι του Χωρισμού” (1940) είναι η πρώτη ομιλούσα ταινία ελληνικής παραγωγής και μάλιστα στη μοναδική σκηνοθετική δουλειά του Φιλοποίμενα Φίνου, ενώ η δεύτερη “Η Φωνή της Καρδιάς” (1943) σηματοδοτεί την αρχή της θρυλικής ιστορίας της Φίνος Φιλμ», αναφέρεται στον λογαριασμό της Φίνος Φιλμ, στη λεζάντα της ανάρτησής της για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

 Σήμερα θυμόμαστε αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό μέσα από ένα διαφορετικό αφιέρωμα, που τιμά την αρχή της καριέρας του και αναδεικνύει τη φινέτσα ενός καλλιτέχνη που θα μπορούσε να μαγέψει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο όλο», προστίθεται. https://www.instagram.com/reel/DHIV_ViI9yH/?igsh=OTQzbm10OGplMmQ5
Iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων


Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:
Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).
Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.
Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
Χρήση πολλαπλών λογαριασμών και ψευδώνυμων, που έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν στην παραπλάνηση των συνομιλητών, δεν είναι κάτι το αποδεκτό.
Σχολιασμός με συνεχή παράθεση έτοιμων μεγάλων κειμένων («σεντόνια») άλλων ιστοσελίδων και καταιγισμό εξωτερικών συνδέσμων, δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής, ή τροποποίησης σχολίων, που αντιβαίνουν στο περιεχόμενό τους, χωρίς καμμία άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμμία υποχρέωση παροχής περαιτέρω εξήγησης ή διευκρίνισης. Επιπλέον, η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού από τις συζητήσεις, των σχολιαστών που υποτροπιάζουν.


Συνιστάται ιδιαίτερα, να σχολιάζετε αφού προηγουμένως έχετε συνδεθεί μέσω κάποιας από τις διαθέσιμες υπηρεσίες (Disqus [προτείνεται], Facebook, Twitter, Google). Έτσι, θα έχετε καλύτερο έλεγχο επί των σχολίων σας.